Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /home/dcwlmn/public_html/wp-content/plugins/morriston-core/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64
Consiliere Psihologica – Luminita Sarbu

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

 

Consilierea  psihologică se adresează persoanelor  care întampină  anumite dificultați și doresc să funcționeze mai eficient. Prin consiliere   se sugerează un anumit mod de a proceda, de a se comporta într-o anumita situație.

De regulă persoanele care apelează la consiliere psihologică se pot afla în următoarele situații:

  • resimt nevoia de optimizare, dezvoltare sau autocunoaștere;
  • au nevoie de susținere și asistență în folosirea resurselor psihologice atunci când se confruntă cu situații de criză (pregatirea psihică pentru situații dificile  precum examene, operații, aflarea unor diagnostice, boală cronică, intrarea la scoală, pubertatea, adolescența, vârsta mijlocie, pensionarea, menopauza, divorțul, decesul, violența în famile, accidente, cataclisme etc.)

 

Oferim servicii de consiliere  pentru:

  • copii;
  • adolescenți;
  • adulți;
  • persoane de vârstă înaintată.

 

Durata procesului de consiliere este variabil în funcție de situația fiecărei persoane. O ședință de consiliere durează în medie 30-45 minute, iar prețul este de 70 lei/sedința.

Care este procedura de desfășurare a consilierii psihologice?

  1. Primul contact (mesaj prin formularul online, e-mail, facebook sau apel telefonic).

Vă rog să îmi descrieți întrebarea/problema în câteva cuvinte – folosind formularul online, e-mailul sau facebook-ul). Veți primi un răspuns la mesajul dumneavoastră cât mai curând posibil, precum și data programării.

În mod alternativ, mă puteți contacta telefonic (Tel: 0743041003). În cazul în care nu voi putea răspunde, vă voi suna eu cât mai curând posibil.

  1. Prima întâlnire

Într-o discuție inițială în cabinetul meu, vom examina mai detaliat problema dumneavoastră și vom încerca să clarificăm în ce măsură modul meu de lucru poate fi util pentru dvs. Dacă este necesar, vom stabili o abordare interdisciplinară (de exemplu, poate fi necesar un tratament medicamentos sau o anumită investigație medicală).

Tot în cadrul discuției inițiale, vă voi informa despre procesul, politica de desfășurare și metoda de consiliere și voi fi disponibilă să vă răspund la orice altă întrebăre. După ședință, puteți să vă decideți   dacă doriți să continuați consilierea  cu mine.

  1. Faza introductivă (1 – 3 sesiuni)

În primele sesiuni,  veți obține o perspectivă asupra modului meu de lucru și vom realiza evaluarea și conceptualizarea problemei dumneavoastră. Pe baza acestei experiențe, vă puteți clarifica în continuare dacă suportul meu este potrivit pentru dvs.

  1. Durata individuală a consilierii.

Dacă se ia o decizie comună în favoarea continuării consilierii, va exista o frecvență de sesiuni adaptată individual. Decizia dvs. pentru consiliere poate fi revocată în orice moment, dar sesiunile trebuie anulate cu 24 de ore înainte de data convenită. Dacă doriți să încheiați consilierea, ar fi utilă o fază de încheiere.